Koningsspelen

Geplaatst op:

Om half negen verzamelde iedereen zich op het grote plein voor de start van de koningsspelen. Als warming up deden we twee dansjes op de muziek van Tante Rita en Tsjoe tjsoe wa. Toen de spieren goed warm waren, gingen we helemaal los met de Fitlala van Kinderen voor kinderen. Juf Linda en een aantal leerlingen van groep 5/6 kenden alles danspasjes uit hun hoofd!
Na al dat dansen had iedereen wel trek gekregen. In de klassen konden de leerlingen uitgebreid ontbijten met onder andere brood, fruit, groente, eieren en rijstwafels.


Even voor tienen kwamen de oudste leerlingen de jongsten ophalen om aan de koningsspelen te beginnen. Er was van alles te doen. Je kon zaklopen, steltlopen, en spijkerpoepen maar je kon ook als groep met de parachute spelen of je mooi laten schminken.
                       
We kijken terug op een zeer geslaagde ochtend mede dankzij de hulp van Sterre Laan, Sandra Terol, Soeraya Boekholt, Hanneke Hinneman en Jennita Salomons en natuurlijk Heleen Mensink en Geke Pranger van de ouderraad. Via deze weg nogmaals bedankt voor jullie inzet!

Bekijk hieronder een korte impressie van onze koningsspelen: